Hoe we
het doen

Elk bedrijf is uniek, maar wanneer het gaat over het ontwikkelen van mens en organisatie is dit proces altijd effectief. Wij weten hoe het werkt en nemen je graag mee in het proces.

Purple-flag
Hoe we het doen
Hoe we het doen
Hoe we het doen
Hoe we het doen

Alles begint met het doel in gedachten.

Het duurzaam ontwikkelen van mens en organisatie is geen gemakkelijke opgave. Er komt nogal wat bij kijken om nieuwe resultaten te realiseren.

We gaan eerst samen een oriëntatiegesprek aan.

We beginnen direct met een diepgaand gesprek waarin haarscherp duidelijk wordt welke uitdagingen, behoeften en doelen je hebt. We leggen hiermee een belangrijk fundament voor het succes van jouw organisatie.

Onze strategie start met inzichten vanuit data-analyses.

We analyseren de data die er is en bepalen de concrete GAP tussen waar je nu bent met je organisatie en waar je heen wilt. Data driven systemen bieden deze inzichten.

Trainen van skills en mindset is fundamenteel.

De trainingen behelzen diepgaande inzichten in mindset en we reiken unieke vaardigheden aan. De combinatie van deze twee onderdelen zorgen voor echt succes van mens én organisatie. Je leert iets uitzonderlijks!

Tussentijdse evaluaties verzekeren herkenbare en praktische toepasbaarheid.

Meten is weten. Door tussentijdse evaluaties blijven we meten hoe effectief de getrainde concepten in de praktijk worden ingezet. Vergelijken, evalueren en aanpassen zorgt voor optimale ontwikkeling en praktische toepasbaarheid.

De digitale academy zorgt voor optimale borging.

We zijn maar kort bij jou in de organisatie. Daarom is onze digitale academy zo effectief. Collega’s hebben dan 24/7 de getrainde concepten via interactieve video content in hun broekzak.

Lees alles in onze brochure

Brochure mockup Martijn Schaap

Kom alles te weten over onze werkwijze en trainingen.

Sales training icon

Commerciële
Training

Verhoogde conversie, duurzame relaties, en toegevoegde waarde.

Leadership development

Leadership Development

Loyale collega’s, innovatieve acties, en inspirerende visie.

Team building icon

Team & Culture Building

Effectieve communicatie, begripvolle samenwerking, en doelgericht resultaat.

Coaching icon

Sales Enablement

Verbeter jouw resultaat uit het optimale sales proces.

Customer experience icon

Customer Experience

Klanten gaan je ervaren als strategisch partner.

Open trainingen icon

Open Trainingen

Jij bepaalt jouw volgende stap naar succes!

Women in B2B

Women in B2B

De juiste technieken om female leadership te versterken.

Brochure

Brochure

Lees over alle trainingen die we aanbieden

Échte
Commerciële Training

Hoe zou het zijn als jouw commerciële resultaten zouden verdubbelen? Verdrievoudigen? Dan moet je in ieder geval iets anders doen dan de concurrentie. Wij leren je de juiste vaardigheden die je nergens anders leert.

Écht
Leadership

Een leider zijn is voor velen een roeping, maar ook een vak apart. Natuurlijk is het van belang dat je je ontwikkelt op dit aspect, zodat je jouw visie en doelen kunt realiseren. Leer hier meer!

Échte
Team Ontwikkeling

De cultuur van je organisatie en binnen je teams is essentieel voor het succes van de toekomst. Hoeveel tijd besteed jij aan de effectiviteit van de teams? Hoe bewust ben jij je van de huidige cultuur?

Échte
Sales Enablement

Hoe zorg je ervoor dat sales, marketing, en management eindelijk écht gaan samenwerken? Dat vereist overkoepelende inrichting en structuur. Sales enablement brengt het allemaal bij elkaar. Processen, trainingen, en toepassingen in de dagelijkse praktijk.

Échte
Customer Experience

Veel medewerkers binnen een organisatie hebben op de één of andere manier contact met klanten, vaak vanuit operationeel oogpunt. Zij zijn dus bij uitstek van toegevoegde waarde voor een bijzondere customer experience!

Échte
Open Trainingen

Open trainingen volgen is de manier voor jou als professional om jezelf continu te ontwikkelen. Persoonlijke ontwikkeling, next level leadership, of sales excellence – wij hebben iets bijzonders voor je!

Women in B2B

Focus op gesprekstechnieken die vrouwelijke collega’s ondersteunen in hun salesgesprekken en versterk en ondersteun ze in hun leiderschapsrol. Zorg voor structurele toegevoegde waarde met de juiste tools om correct en adequaat te handelen.

Veelgestelde
vragen

Mocht je extra vragen hebben, zijn wij natuurlijk bereikbaar! Vul voor het contactformulier in voor direct contact. Maar wellicht staat jouw vraag al hieronder!
Onze trainingen werken optimaal voor iedereen die een grotere impact wil maken op eigen resultaten, de resultaten bij klanten en de resultaten van de eigen organisatie.

Organisaties die waarde toevoegen, daar krijgen wij energie van. Het maakt niet uit of je in het B2C of B2B segment zit – wij geloven erin dat mensen zakendoen met mensen. H2H dus. En wanneer je meer impact wil realiseren op jezelf én anderen, hebben wij iets unieks voor je.

Dat is altijd mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij zorgen ervoor dat jij alle inzichten vanuit de psychologie, neuro sciences en gedragseconomische wetenschappen aangereikt krijgt. Dan kun jij vervolgens het verschil maken. Wanneer we dit vervlechten met praktische skills ontstaan er bijzondere dingen die jou verder brengen.

De ROI is natuurlijk van belang en die merk je concreet in de resultaten bij jouw klanten. Duurzame relaties, structurele toegevoegde waarde en meer omzet zijn absoluut te verwachten. Onze toegevoegde waarde voor jouw organisatie zit in de waarde die wij jullie laten toevoegen bij jullie klanten.

Alle trajecten die wij met partners afspreken zijn maatwerk en passen dus optimaal bij die unieke organisatie. Ons fundament gaat wat dieper, omdat we weten dat dit de meest impact heeft op lange termijn. Maar: alles is mogelijk om samen nieuwe resultaten te realiseren. Laten we vooral starten!

Lees alles in onze brochure

Brochure mockup Martijn Schaap

Kom alles te weten over onze werkwijze en trainingen.

Neem contact op