1 magische truc voor minder vet, betere slaap en meer geld

Wat een mooie clickbait titel! Maar ja, het is wel bijna magisch… Wat is dan dé magische truc voor minder vet, betere slaap en meer geld? Het antwoord zal je verbazen…! Lees het in deze blog.

De magische truc voor succes

Eigenlijk is het heel simpel. Het gaat namelijk om wat jij doet om die resultaten (of welk ander resultaat dan ook) te realiseren. Nou is het wel heel lastig en complex om nu te beslissen wat je de rest van je leven gaat doen en volhouden, dus het magie-gedeelte zit ‘m in een enkele maand.

Jaarlijks horen we namelijk verhalen van mensen die actief hun gedrag zijn gaan veranderen in januari door bijvoorbeeld een maand lang geen alcohol aan te raken. De gevolgen? Zij zijn gezonder en ze voelen zich gelukkiger.

Probeer het zelf

Het belangrijkste is hier dat je zelf een maand lang actief jouw (oude) gedrag verandert. En als het iets voor jou is om vol te blijven houden, fantastisch! Vooral doen! Maar een maand iets nieuws proberen, dat kan natuurlijk iedereen. 

Wat kun jij een maand lang niet meer doen? Welke goede gewoontes zou jij een maand lang kunnen testen? En wat zouden daar de positieve gevolgen van kunnen zijn? Probeer eens een maand lang deze magische truc uit.

MartijnSchaap.com helpt je daarbij! Als jij klaar bent voor de volgende stap in jouw succes, laten we dan eens gesprekje plannen. 

Was deze blog nuttig? Deel hem!

Neem contact op

Login
FlagFlag