Een gratis MartijnSchaap.com tip voor succes!

Het moment van schrijven is eind juli – vlak voor de zomervakantie. Tijdens de zomervakantie, net als met de Kerstvakantie, zijn veel mensen bezig met de periode ‘straks’. En dan natuurlijk vooral over hoe ze nog effectiever, efficiënter, of simpelweg ‘beter’ kunnen worden in de zaken waar zij mee bezig zijn. Zowel op persoonlijk als op professioneel vlak. In deze blog krijg je een handige tip voor meer succes.

Tip voor succes

Mensen kijken dus graag verder naar wat ze willen bereiken. Vaak uit dat zich rond de zomervakantie in de boeken die gelezen worden aan het zwembad, en zo rond de Kerst zijn het vaak de goede voornemens. Wij hebben een tip voor je die je gaat helpen om meer succes te genereren, zowel op werk zowel als daarbuiten! Ben je er klaar voor? 

Zeker weten?

Hier is de Pro Tip:

Bestudeer de menselijke psychologie nét zoveel als elk ander onderwerp, aangezien je alleen maar succesvol kunt worden door het samenwerken met andere mensen. 

Beter worden in sales? Ja, dan moet je leren om een gespreksstructuur zoals EXACT of FOCUS te volgen, een goede F-A-B vast te stellen, en de DMU in kaart kunnen brengen. Maar zolang je niet snapt hoe de persoon tegenover je werkt, wordt dat allemaal erg complex.

Beter worden als leider? Ja, dan moet je leren om ‘het werk’ goed te doen, om een visie en strategie te ontwikkelen, en om je eigen productiviteit op peil te houden. Maar zolang je niet snapt hoe de mensen in je team, afdeling, of organisatie functioneren, wordt het ook complex.

Beter worden binnen de operatie? Ja, ook dan moet je ‘het werk’ goed doen, je tijd en agenda managen, en goed in de gaten houden hoe de projecten ervoor staan. Maar natuurlijk doe je dit ook mét je interne en externe teamleden, stakeholders, en partners. 

Wil je ook meer succes?

Heb jij ook een visie op jouw toekomst, waarin jouw succes, of het succes van jouw teams, centraal staat? Vergeet dan vooral niet om goed de menselijke psychologie te bestuderen. Wij helpen je.

Laten we ’t daar samen eens over hebben. Neem nu contact met ons op voor meer tips voor succes. 

Was deze blog nuttig? Deel hem!

Neem contact op

Login