Martijnschaap.com - Logo

Let’s Talk
Opportunities

Wel de lusten maar niet de lasten. Ondernemen met alle bedrijfsvoordelen, waardoor jij inkomsten kan genereren! Laat je ondersteunen door de uitgebreide kennis en kunde van bestaande partners!

Meet the Partners!

Ik ben echt van mening dat het salesteam zich met de Level 4 sales training van Martijnschaap.com verbeterd heeft.

Frenk Storm

Frenk Storm

Sales Director Eurofiber

Door de training weten we beter hoe we de behoeftes van de klanten kunnen achterhalen en hoe we daar op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Gijs Jespers

Gijs Jespers

CEO Sinatec Europe

Dit is zeker niet de laatste training bij Martijnschaap.com geweest, ik raad ze absoluut aan!

Mark van Norden

Mark van Norden

Finance Manager AxFlow DC B.V.

Uitdagend, verhelderend en leerzaam!

Roelof Akse

Roelof Akse

Regionaal Salesmanager Nationaal Key Accountmanager Festool

In de trainingssessies was er veel ruimte voor dialoog en feedback. Het heeft ons geholpen om te groeien als managementteam.

Tjeerd Hallema

Tjeerd Hallema

Business Unit Manager bij SPIE Nederland

We hebben de training als Team gevolgd maar er was ook ruimte voor individuele tips & tricks, dat maakt het bijzonder.

Eric Bond

Eric Bond

Business Solutions Manager bij Bluekens Truck & Bus Breda

Er is door de trainingen nieuwsgierigheid gekweekt, waardoor er bewuster gekeken wordt naar het gezamenlijk te behalen doel.

Laila Hajioui

Laila Hajioui

Coördinator Sociaal Team gemeente Ouder-Amstel

Some minds we moved

Martijn Schaap

De eigenaar van Martijnschaap.com, al ruim 20 jaar een begrip in trainingen bij diverse opdrachtgevers.
Martijn Schaap
“Mijn interesse in handel, verkopen en het begrijpen van mensen begon al op jonge leeftijd. Hoewel mijn ouders niet altijd blij waren met de volle garage van hun 14-jarige zoon, waren ze stiekem toch een beetje trots. Na mijn studie aan de HEAO en een jaar werken bij een scheepsagent in New York, begon ik met de verkoop van kopieerapparaten en faxen. Dit was een fantastische leerschool waar ik tot op de dag van vandaag plezier aan beleef. Na gewerkt te hebben voor bedrijven als Nashuatec, IBM en Orange Business Services besloot ik op mijn 30e om voor mezelf te beginnen.

In eerste instantie richtte ik me vooral op het trainen van vaardigheden, maar na diepgaande studie en onderzoek kwam ik tot de conclusie dat succes vooral ontstaat in het onbewuste van de mens. Mijn ervaring als ondernemer, zoals het oprichten van een W&S-bureau, vastgoed, een vestiging in Zuid-Afrika, de overname van een installatiebureau en het begeleiden van grote internationale bedrijven bij de ontwikkeling van hun (sales) organisaties, hebben mij allround gemaakt.
Mijn passie ligt bij het helpen van mensen en organisaties om hun volledige potentieel te bereiken. Ik begeleid mensen bij hun persoonlijke en professionele groei, omdat ik geloof dat daar de sleutel tot succes ligt. Wat we doen is voor mij meer dan alleen ondernemen, het is een “way of living”. Het ondernemen zelf, maar vooral datgene wat wij betekenen voor mensen en bedrijven, drijft mij elke dag weer.

We willen onze “way of living” niet voor onszelf houden en delen dit graag met partners die ondernemer willen worden. Dit doen we wel op een veilige manier met een beproefd succesvol model. Daarom heb ik gekozen voor franchising, om succesvol ondernemerschap zo laagdrempelig mogelijk te maken.”

Martijn Schaap

CEO

Start Growing
Become a Partner

Leroy Jansen

Leroy is sinds 2019 onderdeel van Martijnschaap.com en is verantwoordelijk voor de digitale ontwikkelingen, toepassen van nieuwe innovatie en optimalisatie van het bedrijfsproces binnen de organisatie. Leroy is gespecialiseerd in het 1 op 1 coachen van medewerkers en leiders in elke type organisatie of onderneming.

Leroy Jansen

“Ik ben getraind door Martijn Schaap en dat heeft mij als mens enorm positief beïnvloed. Ik was zo onder de indruk van deze training dat ik graag met hem wilde samenwerken. Samen zijn we gaan zitten en hebben we gekeken waar wij elkaar kunnen versterken – een open sessie waarbij alles mogelijk was. Ik voelde me als individu direct gewaardeerd.


Ik werk momenteel aan de digitale transformatie van Martijnschaap.com en raak zeer geïnspireerd door de eindeloze mogelijkheden die de organisatie aan ondernemers kan bieden. De voornaamste reden om partner te worden is dat je houdt van ondernemen, maximale beloning wilt voor jouw skills en tegelijkertijd maximale impact wilt maken op mensen. Het is een “way of living” die een voldaan, energiek en inspirerend gevoel geeft.

Het concept van de gedachtenwolk heeft de meeste impact op mij gemaakt, omdat het mijn creatieve gedachten maximaal activeert en me aanstuurt om kwalitatieve, hoogwaardige gesprekken te voeren met mijn gesprekspartners.

Inmiddels is de lijst van trainingsconcepten zodanig lang dat we met trots kunnen zeggen dat we elke type organisatie kunnen trainen. Het mooie voor mij is dat we dit doen met psychologische en wetenschappelijke inzichten. Hierdoor gaat het niet alleen om vaardigheden, maar ook om het leren over jezelf en wat écht het verschil maakt.”

Leroy Jansen

Chief Digital Officer

Mark van Dam

Mark van Dam heeft inmiddels al zeven jaar ervaring bij Martijnschaap.com als partner. Hij neemt de uitdaging aan om vanuit de filosofie van Martijnschaap.com waarde toe te voegen aan bedrijven die de mens centraal durven te stellen.

Mark van Dam
“Van jongs af aan ben ik al bezig met wat mensen beweegt om dingen wel of niet te doen. In mijn werk voor verschillende bedrijven was ik altijd gefascineerd door de vraag: “Wat maakt het verschil tussen mensen met dezelfde opleiding en functie, maar verschillende mate van succes?”

Het antwoord op deze vraag vond ik toen ik zelf een opleidingstraject volgde bij Martijnschaap.com. Het verbaasde me dat deze kennis mij nu pas werd aangereikt. Ik wist meteen wat mijn volgende stap zou zijn: partner worden bij Martijnschaap.com en zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met de inspirerende methodes zoals ik die zelf had ervaren
Vóór mijn tijd bij Martijnschaap.com heb ik bij verschillende grote bedrijven gewerkt, waaronder ING, Univé en Sanoma. Ik heb ervaring opgedaan in verschillende functies, waaronder operationeel werk, leidinggeven en training/coaching. Deze ervaring neem ik mee in mijn trainingen, waardoor ik makkelijk kan schakelen naar praktijksituaties. Als trainer krijg ik de meeste energie van het ontwikkelen van mensen op het gebied van sales, leiderschap en teamontwikkeling/samenwerken.

Als mensen mij vertellen hoe onze methodiek hen heeft geholpen om vanuit nieuwe, persoonlijke inzichten significante stappen te zetten (zowel werk als privé), dan besef ik weer wat een dankbaar werk ik heb!”

Mark van Dam

Senior trainingspartner

Janet Moltmaker

Janet is sinds 2024 werkzaam bij Martijnschaap.com. Haar rol omvat het trainen van mensen om hen te helpen weer energie uit hun werk te halen. Daarbij streeft zij naar een optimale balans tussen efficiëntie, resultaten, plezier en energie.

Janet Moltmaker

” Bouwen aan organisaties en deze succesvol maken is mijn hele carrière al mijn passie. Als ondernemer startte ik in 1998 in de callcenterbusiness en in die rol kwamen er letterlijk duizenden salesmensen voorbij. Diverse ondernemingen hebben onder mijn leiding successen geboekt en uiteraard ook hun tegenslagen gekend. Niet alleen callcenters maar ook platformbedrijven, horeca, giftcards en kerstpakketten. Als mentor en investeerder heb ik in de keuken van veel bedrijven mogen meekijken in diverse branches.

Het leukste aan het bouwen van een bedrijf? Dat zijn de mensen! Waarom is de ene persoon succesvoller dan de andere? Waarom presteert het ene team goed en het andere minder? Hoe beïnvloed je de dynamiek in teams of gesprekken?

Ik geniet enorm als mensen hun volledige potentieel benutten. Lange tijd dacht ik dat dit vooral in skills en vaardigheden zat. De werkelijkheid is echter weerbarstiger, uitdagender en leuker!

Ik ben verheugd dat ik mijn talent en passie nu breder kan inzetten binnen de Martijnschaap.com organisatie, niet alleen in mijn eigen ondernemingen. Een goede training begint met een scherpe analyse van de huidige en gewenste situatie. Het is cruciaal om snel de vertaalslag naar de praktijk van jouw mensen te maken.

Als partner bij Martijnschaap.com combineer ik mijn ervaring in het bedrijfsleven met de trainingservaring van onze organisatie. Dit maakt mij niet alleen een praktijkgerichte trainer, maar ook een solide sparringpartner voor leiderschaps-, team- en salesvraagstukken.

Samen werken we in de trainingen aan de intrinsieke motivatie van mensen, waardoor beweging, enthousiasme en blijvende veranderingen gerealiseerd worden, afgestemd op de doelstellingen. Dit vormt de motor voor succes en resulteert in blijvend verbeterd rendement.

En dit gaat niet alleen over financieel rendement, maar zeker ook over werkgeluk, medewerker-retentie en klanttevredenheid.”

Janet Moltmaker

Trainingspartner

Wat onze
klanten zeggen

Het hart van onze organisaties; de partners. Hierbij wat quotes tot inspiratie.
Quote

Ik ben echt van mening dat het salesteam zich met de Level 4 sales training van Martijnschaap.com verbeterd heeft.

Frenk Storm

Quote

Door de training weten we beter hoe we de behoeftes van de klanten kunnen achterhalen en hoe we daar op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Gijs Jespers

Quote

Dit is zeker niet de laatste training bij Martijnschaap.com geweest, ik raad ze absoluut aan!

Mark van Norden

Quote

Uitdagend, verhelderend en leerzaam!

Roelof Akse

Quote

In de trainingssessies was er veel ruimte voor dialoog en feedback. Het heeft ons geholpen om te groeien als managementteam.

Tjeerd Hallema

Quote

We hebben de training als Team gevolgd maar er was ook ruimte voor individuele tips & tricks, dat maakt het bijzonder.

Eric Bond

Quote

Er is door de trainingen nieuwsgierigheid gekweekt, waardoor er bewuster gekeken wordt naar het gezamenlijk te behalen doel.

Laila Hajioui

Raquel van Oijen

Raquel werkt alweer sinds 2015 bij Martijnschaap.com. Haar specialiteit ligt in teambuilding en coaching, waarbij ze zich richt op de individuele talenten van elk teamlid. Ze begrijpt immers dat elk individu binnen een team belangrijk is.

Raquel van Oijen

“Mijn naam is Raquel van Oijen en ik heb altijd al interesse gehad in wat mensen beweegt en hoe dit hun gedrag beïnvloedt. Sinds 2010 houd ik me hier dagelijks mee bezig en faciliteer ik mensen in het verkrijgen van zelfinzicht. Binnen teams en organisaties leg ik de nadruk op het ontwikkelen van zelfinzicht en samenwerking, waarbij ik binnen organisaties ook gericht ben op cultuurveranderingen.


Eén van mijn kernwaarden is gelijkwaardigheid en daarom heb ik speciale aandacht voor vrouwelijk leiderschap binnen mijn werk. Ook hierbij is zelfinzicht van groot belang: hoe verhoud jij je tot jouw omgeving en hoe kun je ervoor zorgen dat je op jouw manier het beste uit jezelf en je omgeving haalt?

Binnen Martijnschaap.com heb ik mijn plek gevonden. Ik ben vanaf het begin betrokken bij deze organisatie. Een organisatie die als kern zelfontwikkeling heeft en jou alle skills biedt die je wenst. Het concept van onbewuste overtuigingen, verweven met vaardigheden en nieuwe inzichten, is in mijn ogen een bijzonder sterk concept. Ik geloof dat je alleen die zaken kunt bereiken door te begrijpen wat jouw versterkende, maar ook beperkende overtuigingen zijn.

Naast mijn werkende leven ben ik gelukkig getrouwd en heb twee kinderen die niet meer thuis wonen. Ik heb Nederlandse en Spaanse roots en houd van cultuur, literatuur, koken en lekker eten. Daarnaast ben ik graag in de natuur en zeil en wandel ik graag.”

Raquel van Oijen

Senior trainingspartner - Teambuilder

Start Growing - Martijnschaap.com

Stephan Annema

Stephan is al sinds 2016 actief binnen Martijnschaap.com. Hij richt zich voornamelijk op het coachen van organisaties en is tevens verantwoordelijk voor het schrijven van thought leadership-artikelen.
Stephan Annema
“Mijn naam is Stephan Annema en sinds 2016 ben ik partner bij Martijnschaap.com. Oorspronkelijk ben ik begonnen als Sales Trainer, omdat ik veel toegevoegde waarde voor dat mooie vak zag binnen gave bedrijven. Sales is tenslotte het startpunt van waardetoevoeging.

Ik merkte dat veel professionals wel wilden groeien, maar toch niet de stappen zetten in de praktijk. Ik vroeg me af waarom dat zo was en kwam erachter dat het dieper ging dan alleen dagelijkse drukte. Het antwoord ligt in de onbewuste patronen en gewoontes van mensen. Sinds ik bij Martijnschaap.com ben aangesloten, begrijp ik dit beter.
De unieke koppeling die wij maken tussen psychologie, individuele persoonlijkheden en de juiste vaardigheden voor de juiste situatie is ons onderscheidend vermogen. Dit is het missende element bij veel ontwikkelingstrajecten. Gemiste kans, en daarom zo waardevol bij Martijnschaap.com!

Onze methodieken zijn uniek en waardevol, omdat ze werken. Het geeft mij energie om mensen te ontwikkelen en te helpen groeien in Sales, Leiderschap en Team & Cultuur. Het is geweldig om samen te werken met toffe mensen en te streven naar win-win situaties voor alle betrokken partijen. Er is niets mooiers dan dat!”

Stephan Annema

Senior trainingspartner

Uitgebreide training en ondersteuning - Martijnschaap.com

Échte Voordelen

Maximaliseer je talent als ondernemer en krijg ook nog eens voor betaald wat je daadwerkelijk verdient als professional. De voordelen stapelen zich op!
Talen

Naamsbekendheid en bewezen model

Profiteer van het bewezen bedrijfsmodel en de naamsbekendheid van de organisatie.

Muscle Square Icon

Maximale ondersteuning

Uitgebreide training en ondersteuning zodat je snel en effectief kunt starten.

Sun Square Icon

Ondernemers- vrijheid

Hoewel je als partner werkt binnen een bekend model, heb je volledige vrijheid om je eigen onderneming te runnen!

Movie Square Icon

Marketing en reclame

Lift mee op het centrale marketing en reclame process voor extra lead generatie.

People Square Icon

Community driven

Als partner maak je deel uit van een partner community. Dit kan nuttig zijn voor het uitwisselen van ideeën, best practices en de onderlinge ondersteuning.

Start Growing
Become a Partner

Veelgestelde vragen

Mocht je extra vragen hebben, zijn wij natuurlijk bereikbaar! Vul voor het contactformulier in voor direct contact. Maar wellicht staat jouw vraag al hieronder!

Als partner heb je de vrijheid om je eigen ideeën en initiatieven te implementeren, zolang ze passen binnen de richtlijnen van de formule. We moedigen nieuwe ideeën, innovaties en uitwerkingen aan en zullen deze mogelijk zelfs op organisatieniveau implementeren.
Je wordt eerst vanuit een technisch perspectief opgeleid, waarbij we uitleggen hoe je met onze systemen en tools kunt werken. Vervolgens ga je een train-de-trainer traject in, waarbij Martijn Schaap je leert hoe je onze concepten moet trainen en je klaarstoomt om zelf belachelijk succesvol te worden. Tegelijkertijd ga je mee met de bestaande partners om trainingen bij te wonen.

Naast het intensieve inwerkprogramma, bieden we ondersteuning bij leadgeneratie, tijdmanagement, klantcontact en nog veel meer. Je staat er niet alleen voor. We verwachten alleen wel een ondernemersmindset!

Het vergoedingsmodel ziet er als volgt uit: jij ontvangt 80% van de omzet die je genereert (met uitzondering van speciale maatwerkprojecten) en draagt 20% af aan de organisatie. De omzet wordt volledig geherinvesteerd in de Martijnschaap.com organisatie om verder te kunnen groeien. Dit komt uiteindelijk ten goede aan jou als partner.

Als partner ga je een overeenkomst aan voor minimaal 12 maanden (maximaal 60 maanden). Na afloop van de overeengekomen periode kun je besluiten om de overeenkomst te beëindigen. Na beëindiging is het niet langer toegestaan om gebruik te maken van de concepten, tools, trainingsmethodieken en ander intellectueel eigendom van Martijnschaap.com.

Start Growing
Become a Partner

Login
FlagFlag