Profiteer van onze kennis

Het verspreiden van nieuwe inzichten vinden wij fantastisch. Daarom hebben wij een YouTube kanaal en vind je ons op verschillende socials. Like en volg ons!

Wat onze klanten zeggen

Wij worden blij van de resultaten van onze klanten – daar doen wij het voor. Wanneer wij mooie organisaties kunnen ondersteunen bij het realiseren van toegevoegde waarde, horen we dat graag terug.

Ik ben echt van mening dat het salesteam zich met de Level 4 sales training van Martijnschaap.com verbeterd heeft.

Frenk Storm

Frenk Storm

Sales Director Eurofiber

Door de training weten we beter hoe we de behoeftes van de klanten kunnen achterhalen en hoe we daar op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Gijs Jespers

Gijs Jespers

CEO Sinatec Europe

Dit is zeker niet de laatste training bij Martijnschaap.com geweest, ik raad ze absoluut aan!

Mark van Norden

Mark van Norden

Finance Manager AxFlow DC B.V.

Uitdagend, verhelderend en leerzaam!

Roelof Akse

Roelof Akse

Regionaal Salesmanager Nationaal Key Accountmanager Festool

In de trainingssessies was er veel ruimte voor dialoog en feedback. Het heeft ons geholpen om te groeien als managementteam.

Tjeerd Hallema

Tjeerd Hallema

Business Unit Manager bij SPIE Nederland

We hebben de training als Team gevolgd maar er was ook ruimte voor individuele tips & tricks, dat maakt het bijzonder.

Eric Bond

Eric Bond

Business Solutions Manager bij Bluekens Truck & Bus Breda

Er is door de trainingen nieuwsgierigheid gekweekt, waardoor er bewuster gekeken wordt naar het gezamenlijk te behalen doel.

Laila Hajioui

Laila Hajioui

Coördinator Sociaal Team gemeente Ouder-Amstel

Actief op
verschillende kanalen

Onze social kanalen zijn de snelste manier voor ons om nieuwe kennis te delen. Ben jij geïnteresseerd in sales, leiderschap en teamontwikkeling? Volg ons dan op YouTube, LinkedIn, of TikTok!

Bekijk onze videos

Bekijk onze video's

Abonneer op ons YouTube kanaal voor inspiratie, kennisoverdracht en nieuwe inzichten zodat jij dat direct kunt gebruiken voor meer succes.
Lees onze artikelen

Lees onze artikelen

Volg nu onze LinkedIn-pagina om diepgaande blogs, artikelen en whitepapers te lezen. Meer diepgang en achtergronden in bite sizes formaat.

Mobile socials
Post 2
Post 1
Post 3

Volg ons op
alle kanalen

We zijn continu online en gebruiken deze tijd natuurlijk om onszelf te innoveren. Laat ons dat bij jou stimuleren: volg onze socials!

Recente videos

Bekijk hier onze nieuwste video’s over sales, ondernemerschap en succes! We gebruiken voorbeelden uit de dagelijkse praktijk, direct toepasbaar dus.
Reacting to Climate Activist vs. Skeptic Finding Common Ground | Push PullReacting to Business Advice (TikTok Edition 5)You Told Me The Benefits of Tesla Super ChargersBusiness Professional Reacts to Commercials (Car & Tech Edition)A Motivational Look How Laziness WorksThe 7 rules for success

Luister onze
gratis podcast

We hebben tegenwoordig ook een podcast! In deze long-form gesprekken en interviews duiken we de diepte in over ondernemerschap en professionele innovatie met ondernemers en thought leaders uit het zakelijke leven. Stay tuned!
Martijn Schaap podcast

Lees alles in onze brochure

Brochure mockup Martijn Schaap

Kom alles te weten over onze werkwijze en trainingen.

Neem contact op