The added value of moving minds

Hoe zou het zijn als elk lid van de organisatie zichzelf continu blijft overstijgen? Wij weten dat wanneer mindset en vaardigheden structureel vooruit gaan, de resultaten dat ook doen. MartijnSchaap.com faciliteert die groei.

De impact die we hebben met onze trainingen

Sales training icon

Sales
Training

Verhoogde conversie, duurzame relaties, en toegevoegde waarde.

Leadership development

Leadership Development

Loyale collega’s, innovatieve acties, en inspirerende visie.

Team building icon

Team & Culture Building

Effectieve communicatie, begripvolle samenwerking, en doelgericht resultaat.

Coaching icon

Sales
Enablement

Verbeter jouw resultaat uit het optimale sales proces.

Customer experience icon

Customer Experience

Klanten gaan je ervaren als strategisch partner.

Open trainingen icon

Open
Trainingen

Jij bepaalt jouw volgende stap naar succes!

Some minds we moved

Sales training animatie icon
Martijn Schaap Sales training

Sales
Training

Hoe zou het zijn als jouw commerciële resultaten zouden verdubbelen? Verdrievoudigen? Dan moet je in ieder geval wat anders doen dan de concurrentie. Wij leren je de juiste vaardigheden die je nergens anders leert.

Leadership
Development

Wat is de kracht van een goede leider? Inspireer mensen en stel hen in staat om de juiste resultaten op een zelfstandige manier te realiseren. Vergroot jouw duurzame impact op de organisatie.

Leadership development animatie icon
Leadership development
Team and culture building icon rounded
Team and culture building

Team &
Culture Building

Hoe goed werken jullie samen? Vergroot de effectiviteit en het rendement van jouw teams door teambuilding en zorg voor een cultuur die innovatie, ontwikkeling en groei stimuleert. Samen bereik je namelijk zoveel meer.

Lees alles in onze brochure

Brochure mockup Martijn Schaap

Kom alles te weten over onze werkwijze en trainingen.

Hoe gaan wij te werk?

Als je doet wat je altijd gedaan hebt, krijg je ook wat je altijd gekregen hebt. Wanneer je boven de vroegere resultaten uit wilt stijgen, zal je ook ander gedrag moeten laten zien.

1

Doel
bepalen

Het begint met het einde in gedachten. Waar sta je nu, en waar ga je heen? Wanneer de GAP is bepaald, is het tijd om te bouwen aan een uniek traject voor jouw organisatie.

2

Unieke trainingsconcepten

Wij zijn uniek in de diepgang van onze concepten en de impact die dit heeft op jouw business. Trainen op onbewuste niveaus staat centraal in de vooruitgang van deelnemers.

3

Digitale
academy

Het trainen is één aspect, de borging van het geleerde is een logische tweede. Daarom is er een digitale academy waar alle getrainde concepten 24/7 klaar staan voor continue herhaling en versteviging.
Sales Enablement icon rounded
Martijn Schaap Sales enablement

Sales
Enablement

Het trainen van mensen is de eerste stap. Vervolgens is er een optimalisatie nodig van alle processen die van belang zijn voor de perfecte sales cycle. Dé koppeling tussen management, marketing, en sales.

Customer
Experience

De collega’s die niet direct in sales werken, maar wél contact hebben met klanten zijn een belangrijke schakel voor een unieke customer experience. We bieden die mensen een commerciële blik vanuit een operationele functie.

Customer Experience icon rounded
Martijn Schaap Customer Experience
Open trainingen icon rounded
Martijn Schaap Open trainingen

Open
Trainingen

Jij bent dé schakel tussen jouw huidige situatie en het succes wat je nastreeft. En wij ondersteunen je daar in. Onze open trainingen staan klaar voor iedereen die meer impact wil maken.

Neem contact op