Organisaties die wij helpen

De reden dat wij trainers zijn geworden, is vanwege de energie die vrijkomt wanneer mensen zich ontwikkelen. Dat resulteert in de toegevoegde waarde bij de organisaties en klanten waar zij zich voor inzetten.
Festool circle logo
Topdesk
Mollie circle logo
Axflow
Elcee circle logo
Vodafone Ziggo
Spie
Fris
Gemeente Haarlem circle logo

Wat onze
klanten zeggen

Wij worden blij van de resultaten van onze klanten – daar doen wij het voor. Wanneer wij mooie organisaties kunnen ondersteunen bij het realiseren van toegevoegde waarde, horen we dat graag terug.

Quote

Ik ben echt van mening dat het salesteam zich met de Level 4 sales training van Martijnschaap.com verbeterd heeft.

Frenk Storm

Quote

Door de training weten we beter hoe we de behoeftes van de klanten kunnen achterhalen en hoe we daar op de juiste manier mee om kunnen gaan.

Gijs Jespers

Quote

Dit is zeker niet de laatste training bij Martijnschaap.com geweest, ik raad ze absoluut aan!

Mark van Norden

Quote

Uitdagend, verhelderend en leerzaam!

Roelof Akse

Quote

In de trainingssessies was er veel ruimte voor dialoog en feedback. Het heeft ons geholpen om te groeien als managementteam.

Tjeerd Hallema

Quote

We hebben de training als Team gevolgd maar er was ook ruimte voor individuele tips & tricks, dat maakt het bijzonder.

Eric Bond

Quote

Er is door de trainingen nieuwsgierigheid gekweekt, waardoor er bewuster gekeken wordt naar het gezamenlijk te behalen doel.

Laila Hajioui

Wie maken wij belachelijk succesvol?

Sales managers

Hoe zou het zijn als jouw commerciële resultaten zouden verdubbelen? Verdrievoudigen? Dan moet je in ieder geval iets anders doen dan de concurrentie. Wij leren je de juiste vaardigheden die je nergens anders leert.

CEO's

Jij bepaalt de richting van jouw organisatie. Wij ondersteunen de groei van de mensen. We leren ze operationeel excellent handelen, terwijl zij het grote doel voor ogen houden.

Ondernemers

Jouw bedrijf is jouw kindje en je bent er trots op. Laten we gezamenlijk de organisatie innoveren op een passende maar optimale manier, voor meer impact in de toekomst.

Teams

Hoe zou het zijn als jouw commerciële resultaten zouden verdubbelen? Verdrievoudigen? Dan moet je in ieder geval iets anders doen dan de concurrentie. Wij leren je de juiste vaardigheden die je nergens anders leert.

Enterprise
solutions

Corporates werken natuurlijk op een andere manier dan het MKB. Daarom zijn de oplossingen, integraties en schaal van onze enterprise solutions toegespitst op die processen en systemen.

Talen

Talen

De trainingen en interactieve video content binnen de academy zijn in alle talen beschikbaar.

Design

Design

We bieden alle content aan in jullie design, huisstijl en look and feel.
Consultant

Consultant

Eén aanspreekpunt: één van onze senior trainers en consultants wordt jullie vaste contactpersoon.
Adoptie

Adoptie

Optimale borging en adoptie van het geleerde door de digitale academy met interactieve video content.
Updates

Updates

Bij toevoegingen, nieuwe inzichten en updates brengen we jullie automatisch up to speed.
Train de Trainer

Train de Trainer

De kennis intern bestendigen? Dan zorgen wij voor een effectief Train de Trainer programma.

Veelgestelde
vragen

Mocht je extra vragen hebben, zijn wij natuurlijk bereikbaar! Vul voor het contactformulier in voor direct contact. Maar wellicht staat jouw vraag al hieronder!
Onze trainingen werken optimaal voor iedereen die een grotere impact wil maken op eigen resultaten, de resultaten bij klanten en de resultaten van de eigen organisatie.

Organisaties die waarde toevoegen, daar krijgen wij energie van. Het maakt niet uit of je in het B2C of B2B segment zit – wij geloven erin dat mensen zakendoen met mensen. H2H dus. En wanneer je meer impact wil realiseren op jezelf én anderen, hebben wij iets unieks voor je.

Dat is altijd mooi meegenomen, maar zeker geen vereiste. Wij zorgen ervoor dat jij alle inzichten vanuit de psychologie, neuro sciences en gedragseconomische wetenschappen aangereikt krijgt. Dan kun jij vervolgens het verschil maken. Wanneer we dit vervlechten met praktische skills ontstaan er bijzondere dingen die jou verder brengen.

De ROI is natuurlijk van belang en die merk je concreet in de resultaten bij jouw klanten. Duurzame relaties, structurele toegevoegde waarde en meer omzet zijn absoluut te verwachten. Onze toegevoegde waarde voor jouw organisatie zit in de waarde die wij jullie laten toevoegen bij jullie klanten.

Alle trajecten die wij met partners afspreken zijn maatwerk en passen dus optimaal bij die unieke organisatie. Ons fundament gaat wat dieper, omdat we weten dat dit de meest impact heeft op lange termijn. Maar: alles is mogelijk om samen nieuwe resultaten te realiseren. Laten we vooral starten!

Lees alles in onze brochure

Brochure mockup Martijn Schaap

Kom alles te weten over onze werkwijze en trainingen.

Neem contact op